Blog categorie: Spelen

Spelen
Esther Koch

Op schoot met Mozart!

De fles geven op Vivaldi of op schoot schommelen met Mozart. Ontdek verschillende muzikale babyactiviteiten in DoenKids! Wil je meer over dit onderwerp weten? Lees dan deze blog.

Lees verder »
Spelen
Ilona

Kinderyoga in de kinderopvang

Deze gastblog is geschreven door Ilona Kruijt. Zij geeft kinderyoga en kinderdans aan kinderen van 2 t/m 12 jaar. Lees meer over dit leuke onderwerp in deze blog!

Lees verder »
Creatief
Hanna Roos

Christelijke activiteiten voor Pasen

Dit jaar staat het eerste weekend van april in het teken van Pasen. Hoe vier jij Pasen op het kinderdagverblijf of op de BSO? In deze blog geven we een aantal tips voor als je werkt op een christelijke kinderopvang óf als je activiteiten wilt aanbieden rondom het christelijke paasfeest. En als extra kun je twee activiteiten gratis downloaden.

Lees verder »
Spelen
Kim Aalten

10 BSO tips voor thuis (8+)

De BSO is met uitzondering van de noodopvang nog gesloten. Veel pm-ers hebben al allerlei acties ondernomen om het contact met de kinderen te onderhouden op allerlei ludieke mannieren. Zo hebben we gehoord dat er knutseltasjes zijn rondgebracht, bakpakketjes zijn uitgedeeld, grappige video’s zijn verzonden en dat er online zelfs wordt voorgelezen. Voor je kinderen onder de 8 jaar bleek dit vaak goed aan te slaan en kon je de kinderen op deze manier toch wat bieden tijdens de lockdown.

Lees verder »
Spelen
Esther Koch

Huisnummerbingo

In deze blog vind je de activiteiten ‘Huisnummerbingo’ en ‘Op zoek naar huisnummers’. Klik de download aan en haal buiten een frisse neus!

Lees verder »
Spelen
Neridda Harsevoort

Een nieuwe hype: zoeken naar glurende rendieren!

In deze blog lees je meer over de laatste trend tijdens de kerstperiode van dit jaar: glurende rendieren spotten! Met gratis downloads!

In deze blog download je de gratis templates om samen met de kinderen buiten op zoek te gaan naar glurende rendieren. Ook kunnen jullie zelf een rendier uitprinten en op het raam plakken. Succes gegarandeerd!

Lees verder »
Spelen
Kim Aalten

SOS Kinderdorpen ‘Heldenchallenge’

In samenwerking met SOS Kinderdorpen, hebben wij van DoenKids de SOS Heldenchallenge ontwikkeld. De challenge (uitdaging) is om met de 5 activiteiten zoveel mogelijk geld op te halen voor SOS Kinderdorpen. In deze blog lees je hoe je hier aan meedoet.

Lees verder »
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Categorieën

Nieuwste posts