DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
NL EN
Demo aanvragenOver ons

Wie zijn wij?

KidsKonnect
Over ons

Over ons

In 2012 zijn we gestart met DoenKids, een online activiteitendatabase vol inspiratie voor de kinderopvang!

Met een heel team van activiteitenontwikkelaars, pedagogen en supportmedewerkers zijn wij dagelijks bezig met het ontwikkelen van steeds nieuwe ontwikkelingsgerichte activiteiten en thematische programma's voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 12 jaar.

Vanaf maart 2021 zijn wij onderdeel van KidsKonnect en kunnen wij nu ook onze activiteiten koppelen aan het kindvolgsysteem. Alle activiteitenplanningen die gemaakt worden in DoenKids kunnen getoond worden in de OuderApp van KidsKonnect. Zo blijven ouders en kinderen nog beter op de hoogte van alle leuke activiteiten die de pedagogisch medewerkers de kinderen aanbieden.

KidsKonnect is een innovatief softwarebedrijf voor de kinderopvang. Met ruim 150 medewerkers ontzorgen en ondersteunen wij kinderopvangorganisaties met ons slimme, gebruiksvriendelijke en flexibele product. Deze bestaat uit kindplanning, personeelsplanning en oudercommunicatie aangevuld met de bijbehorende portalen. De software beschikt over een koppelplatform, waardoor de software naadloos in elkaar overloopt en het koppelen met andere software kinderlijk eenvoudig is.
"Door DoenKids hebben we dagelijks een leuk en uitdagend activiteitenaanbod wat we ook nog eens op een professionele, inspirerende manier communiceren naar ouders. Wij maar zeker de kinderen worden er erg blij van!"
Esther de Koning
Manager Kinderopvang Kanteel
Esther de Koning
Volg ons, dan zorgen wij dat je niks mist!

Betrouwbare software ten behoeve van kinderen van 0 tot 12 jaar!

In 2019 is KidsKonnect ontstaan door een fusie met verschillende softwarepartijen in de kinderopvangbranche. KidsKonnect is inmiddels uitgegroeid tot de grootste softwarelevarancier op het gebied van kinderopvang en gastouderopvang. Inmiddels is daar ook het basisonderwijs aan toegevoegd.

KidsKonnect is de organisatienaam en heeft 11 verschillende merken. Deze merken hebben ruime ervaring in hun eigen markt. We kunnen dus stellen dat KidsKonnect bewezen betrouwbaar is.  

Werken bij het leukste softwarebedrijf van Nederland werken?

Wil jij werken bij de leukste softwareleverancier voor de kinderopvang? Met ruim 150 collega’s bouwen wij dagelijks aan nog betere, innovatievere en slimmere software.

Heb jij de skills én de drive om ons hierbij te helpen? Check dan nu onze vacatures

Bekijk onze vacatures
Werken bij het leukste softwarebedrijf van Nederland werken?

Demo

Benieuwd wat DoenKids voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website