10 keer knutselen voor Vaderdag

Stiekem is een zelfgemaakt cadeautje toch het allerleukste? In de afgelopen jaren hebben onze bloggers Marsha en Elske al diverse leuke blogs gemaakt speciaal voor Vaderdag. Ook het het team van DoenKids heel veel leuke knutsels compleet met templates uitgewerkt in het super e-book dat je in de webshop kan kopen. De 10 grootste succesnummers (in willekeurige volgorde) zetten we hier voor je op een rijtje!

1. Schaaltje voor sleutels

Maak van klei een mooi schaaltje waar papa zijn sleutels in kan bewaren. Eenvoudig en mooi en iets wat papa heel lang zal bewaren!

2. Medaille voor de beste papa

Papa is de allerbeste van de wereld en daarom verdient hij op vaderdag een gouden medaille! Basis voor deze medaille is een eenvoudig papieren bordje en je kunt ‘m helemaal naar eigen inzicht versieren.

3. Katoenen draagtas voor jouw fanTAStische papa

Wat geef je de papa die alles al heeft? Een hippe, zelfbestempelde katoenen draagtas! Deze tas gaat papa met trots gebruiken, want zeg nou zelf: is-ie niet fanTAStisch?!

4. Superhelden papa

Iedere papa is toch een superheld? Maak met dit thema een leuke voet- of handafdruk of tover een kwast om tot poppetje!

5. Zeepflesje met eigen foto

Foto’s maken, lamineren en jouw foto zit “gevangen” in een zeepflesje!

6. Supersnelle Max Verstappen sleutelhanger

Is Papa ook fan van Max Verstappen, dan kun je net als wij een Formule 1 sleutelhanger maken. Houdt hij meer van voetbal of fietsen, dan pas je natuurlijk je ontwerp daarop aan!

7. Autowasset

Het sjabloon staat in het e-book en je knipt een foto uit zodat er een heel lieve chauffeur op de wasset komt te staan. Spons en doek erbij en het ideale wassetje is ontstaan. En wat is er nu leuker dan samen met papa auto’s te wassen?

8. Kopje koffie voor papa

Een lekker kopje koffie smaakt toch altijd? Een mooie mooie kleurplaat die je lekker maakt met een zakje oploskoffie en iets lekkers erbij! De reeds ingekleurde variant vind je ook in het e-book!

 

9. Voor een scheet van een vader

Het is inmiddels al een klassieker! Een wc-rol houder met een grappige tekst. Een gegarandeerd succes!

10. Mijn vader is een spetter

Prima te doen voor zelfs de allerjongste kinderen en een blijvend succes!

 

Succes met alle inspiratie!

 

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.