Release notes versie 0.14.7

Features: wat is er nieuw?

  • Hyperlinks toevoegen in een activiteit:  bij het selecteren van tekst in een activiteit kun je nu kiezen voor de mogelijkheid om er een hyperlink achter te plaatsen. Klik op het één na laatste symbool (zie screenshot) en voer de link in van de pagina waar de tekst naartoe moet verwijzen. De tekst in de PDF wordt dan clickable! 
  • Weergave origine activiteit: het is nu zichtbaar voor de organisatiebeheerder welk e-mailadres is gebruikt om de activiteit te maken en vanaf welke locatie de activiteit is ingediend. Je kunt dat als volgt zien als organisatie beheerder: ga naar het onderdeel activiteiten en selecteer ter beoordeling. Je ziet dan de volgende weergave:

Open je de activiteit om die te bewerken dan krijg je daar de volgende weergave zodat je nogmaals kunt zien waar de activiteit vandaan komt:

  • Nieuwe voorbeeldprogramma weergave: Open je nu een voorbeeldprogramma via de optie voorbeelden dan staat er bij elk DoenKids programma een korte inleiding over het programma. Daarnaast is er een download button voor de poster zichtbaar. Dat ziet er als volgt uit: 

Let op: Als organisatiebeheerder kun je de tekst ook toevoegen in eigen gemaakte programma’s. Ga daarvoor naar het onderdeel voorbeelden, klik op het eigen gemaakte voorbeeldprogramma en vul in het veld ‘Programma voorbeeld beschrijving’ de informatieve tekst over het programma.

  • Poster van de activiteiten downloaden: bovenin je programma bij de download optie kan nu ook worden gekozen voor activiteitenposters. Selecteer de activiteit(en) waarvan je de poster(s) wilt downloaden. Op de poster komt de naam van de activiteit te staan mét de afbeelding van de activiteit. 
  • Programma categorieën verplaatsen: als organisatiebeheerder kun je via de optie instellingen in het linker menu kiezen voor het kopje programma categorie. Daar kunnen eigen programmacategorieën worden toegevoegd voor de organisatie. De categorieën kunnen worden verwisseld van positie door de categorie te slepen naar de gewenste positie. Op die positie wordt de categorie dan weergegeven in het voorbeelden overzicht. Zo kunnen eigen categorieën bijvoorbeeld bovenaan worden geplaatst.

Fixes: wat is er verbeterd?

  • Switchen van status voorbeeldprogramma’s: als beheerder van een organisatie kun je nu kiezen wel voorbeeldprogramma’s je ziet op basis van status. Ga naar het onderdeel voorbeelden en kies rechtsbovenin voor de gewenste status. Je kunt nu kiezen voor bijvoorbeeld concept programma’s of niet meer gepubliceerde programma’s.
  • Bij het onderdeel programma’s werkt het filteren op status nu ook. Rechts bovenin de pagina kun je programma’s sorteren op status. 
  • De optie vorige werkt weer goed naar behoren. Mocht je in een programma aan het werk zijn en bijvoorbeeld activiteiten gaan bekijken of selecteren dan kun je links bovenin op de pijl klikken om op de vorige pagina te komen.
  • Ontwikkelingsdoel is een filter bij de KDV activiteiten in DoenKids.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Categorieën

Nieuwste posts

DoenKids is onderdeel van

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.