Release notes versie 0.11

Features: wat is er nieuw?

 

Symbolen koppelen: Bij het koppelen van symbolen zijn de bovenste en de 1e kolom ‘vastgezet’ zodat die altijd blijven staan. Het koppelen van symbolen is nu nog makkelijker! Klik bovenaan in het programma op het ronde symbool om een overzicht te krijgen van de activiteiten om de symbolen te kunnen koppelen.

  • Tekstvelden aangepast: We kregen vragen over de enters in zowel programma’s als activiteiten die niet goed werden doorgevoerd. Daarom zijn daar aanpassingen in gedaan. Shift enter betekent een kleine witruimte, enter betekent een ‘normale’ witruimte.
  • Locatie filter aanpassingen: Als er een nieuwe locatie onderdeel van je organisatie is komt die nu op alfabetische volgorde in de lijst te staan. Daarnaast zie je jouw zoekterm gemarkeerd staan als je een locatie zoekt.
  • Activiteit(en) verplaatsen of verwijderen: Als je in een programma naar een dag/veld toe gaat kun je nu activiteiten selecteren en verplaatsen of verwijderen. Naast de kopieer optie zijn die twee keuzes erbij gekomen. Klik rechts op het tweede symbool (de pijltjes die naar elkaar toewijzen) en klik de activiteiten aan die je wilt verplaatsen/kopiëren/verwijderen. Bij het verplaatsen kun je kiezen naar welke dag je de selectie wilt verplaatsen en bij het verwijderen kun je meerdere activiteiten eenvoudig verwijderen.

Fixes: wat is er opgelost?

  • Activiteiten publiceren voor de hele organisatie: Als jouw organisatie een abonnement op maat heeft bij DoenKids dan is er weer de mogelijkheid om een activiteit te publiceren voor de hele organisatie. Navigeer naar een locatie, selecteer daar de activiteit die je wilt publiceren voor de hele organisatie en verander de status naar ‘gepubliceerd’ waarbij je de keuze krijgt om het te publiceren voor de locatie alleen of voor de hele organisatie. Let op: dit is een tijdelijke oplossing. Hier zullen nog wijzigingen op aangebracht worden.
  • Activiteiten verzamelen stond vaak aan als je uit je programma kwam, het staat nu uit tenzij je het zelf aan vinkt of naar activiteiten gaat vanuit ‘activiteit toevoegen’ in je programma.
  • Sectie verwijderen als je een activiteit wilt verwijderen in je programma is de tekst aangepast naar activiteit verwijderen in plaats van ‘sectie verwijderen’.
  • Heb je een activiteit aangeklikt om te verkennen en klik je op vorige dan kom je terug in het overzicht op de plaats waar je was. Eerder kwam je in het totaal overzicht weer bovenaan terecht.
  • Tag limiet opgeheven: bij het toevoegen van eigen tags (via de optie instellingen in het linker menu) zat er een limiet op waardoor niet alle eigen tags konden worden toegevoegd. De tags die worden toegevoegd voor de organisatie kunnen nu allemaal worden toegevoegd aan de activiteiten.
  • Alleen bijlagen is de download optie geworden bij het downloaden van de draaiboeken in je programma. Eerder was dit ‘zonder bijlagen’.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Categorieën

Nieuwste posts

DoenKids is onderdeel van

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.