DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
NL EN
Request demoBlog

BSO-activiteiten in november – tips voor de kinderopvang

Iedere maand bieden wij een activiteitenkalender aan boordevol tips met passende activiteiten voor die maand. Alle activiteiten staan in DoenKids. Het is een interactieve PDF: superhandig! Als je klikt op de activiteit ga je vanzelf naar het bijbehorende draaiboek. Je moet dan wel ingelogd zijn in DoenKids.

Natuurlijk nemen we op de kalender de speciale (feest)dagen ook mee. In november zijn dit bijvoorbeeld ‘Sint Maarten, ‘week van de mediawijsheid’ en de intocht van Sinterklaas. Extra leuk om hier even bij stil te staan met de kinderen.

Bij elke activiteit wordt met behulp van een symbool aangegeven wat voor soort activiteit het is. Dit zijn de DoenKids soort activiteiten: eten en drinken, creatief, sport & spel, muziek, dans & drama, techniek & proefjes, natuur en media.

In deze maandelijkse blog worden er een aantal activiteiten uitgelicht, maar voel je gerust vrij om zelf op onderzoek uit te gaan en zelf op de activiteiten te klikken die passen bij jullie BSO.
Benieuwd naar de activiteitenkalender van november? Klik dan hier.
Voorbeeld BSO activiteiten november
Vrijdag 4 november: Media – Maak je eigen vlog
Vloggen is vet! We gaan zelf een Vlog maken. Bedenk alleen of met een groepje een leuk onderwerp en filmen maar!

Maandag 7 november: Sport en bewegen – Mega katapult schieten
Tijd voor katapult schieten. En niet met zo’n kleine katapult. We schieten met een mega katapult. Wie scoort de meeste punten?
Dinsdag 15 november: Muziek, dans en drama – poppenkast spelen
De gordijnen gaan open! Wie zie jij? Volg het verhaal dat in de poppenkast gespeel wordt.

Maandag 21 november: Natuur – Herfst bladertekeningen
Bladeren in alle soorten, vormen en kleuren: je kunt er van alles van maken. Laat je fantasie de vrije loop en maak creatieve tekeningen.
Download hier de activiteitenkalender
Je kunt de complete activiteitenkalender voor november hier downloaden! Of bekijk de kalender direct in DoenKids en plan het in.
Iedere maand zal er een nieuwe blog verschijnen met een nieuwe BSO-activiteitentipkalender. Kun je niet wachten op nieuwe ideeën? Neem dan zelf een kijkje in de database van DoenKids! Deze staat boordevol inspiratie.
Nog geen abonnement? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar info@doenkids.nl of bel 085-4001100 (Let op: kies eerst 1 voor support en dan 5 voor DoenKids).

Demo

Curious what DoenKids can do for you? Fill in the form and we will contact you as soon as possible for a free demo.
Request demo
All rights reserved KidsKonnect
Created by Clic.nl
This website uses cookies