BSO activiteiten in juni – tips voor de kinderopvang

Iedere maand bieden wij een activiteitenkalender aan boordevol tips met passende activiteiten voor die maand. Alle activiteiten staan in DoenKids. Het is een interactieve PDF: superhandig! Als je klikt op de activiteit ga je vanzelf naar het bijbehorende draaiboek. Je moet dan wel ingelogd zijn in DoenKids. In deze blog lichten we BSO activiteiten voor juni uit, download de kalender voor meer inspiratie. 

Natuurlijk nemen we op de kalender de speciale (feest)dagen ook mee. In juni zijn dit bijvoorbeeld Opa en Oma Dag, de Nationale Buitenspeeldag en Modderdag! Extra leuk en grappig om hier even bij stil te staan met de kinderen en passende BSO activiteiten aan te bieden. 

Bij elke activiteit op de kalender wordt met behulp van een symbool aangegeven wat voor soort activiteit het is. Dit zijn de DoenKids soort activiteiten: eten en drinken, creatief, sport & spel, muziek, dans & drama, techniek & proefjes, natuur en media. Wil je meer weten over DoenKids BSO activiteiten? Kijk dan hier voor meer informatie. 

In deze maandelijkse blog worden er een aantal activiteiten uitgelicht, maar voel je gerust vrij om zelf op onderzoek uit te gaan en zelf op de activiteiten te klikken die passen bij jullie BSO.

Benieuwd naar de activiteitenkalender van mei? Klik dan hier.

Voorbeeld BSO activiteiten juni

Vrijdag 4 juni: Spel – Naar opa en oma toe

Speel samen dit leuke bordspel. Het past namelijk perfect bij ‘Opa en Oma Dag’. Gooi de dobbelsteen, tel de stippen en zet deze stappen vooruit. Wie is er als eerste bij opa en oma?

Dinsdag 8 juni: Spel – The Ocean Cleanup

Ga tijden de Wereld Oceaan Dag de 5 challenges aan en word een echte plastic held! Zwem van oceaan naar oceaan en verdien 5 statiegeldbonnetjes. Heb jij ze alle vijf verzameld? Dan word je beloond met een echt plastictificaat!

Vrijdag 18 juni: Creatief – Autobaan T-shirt

Op zoek naar een (last minute) cadeau voor Vaderdag? Zoek niet verder en maak dit gave autobaan T-shirt. Papa trekt het T-shirt aan en krijgt op een grappige manier een heerlijke speelgoedauto-massage. Rijden maar!

Maandag 28 juni: Eten en drinken  – Modderpudding

Deze modderpudding wordt niet gemaakt van water en aarde, maar deze pudding kun je eten én is ook nog eens superlekker en gezond. Een heerlijk recept voor tijdens Modderdag op de kinderopvang!

Download hier de activiteitenkalender

Wil je alle BSO activiteiten voor juni zien? Je kunt de complete activiteitenkalender voor juni hier downloaden! Of bekijk de kalender direct in DoenKids en plan het in.

Iedere maand zal er een nieuwe blog verschijnen met een nieuwe BSO-activiteitentipkalender. Kun je niet wachten op nieuwe ideeën? Neem dan zelf een kijkje in de database van DoenKids! Deze staat boordevol inspiratie.

Nog geen abonnement? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar info@doenkids.nl of bel 085-0656657.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Categorieën

Nieuwste posts

DoenKids is onderdeel van

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.