Uitgelichte blogs

Algemeen kinderopvang
VeiligheidNL

Vallen is OK!

Elke dag belanden er 500 kinderen met letsel op de eerste hulp. Veel ernstige letsels bij kinderen komen voort uit een val. De oorzaak hiervan is o.a. de slechte motorische vaardigheden bij kinderen; een groeiend maatschappelijk probleem. Het vallen zelf is niet erg, maar er letsel bij oplopen is vaak onnodig én te voorkomen. VeiligheidNL vraagt daarom aandacht voor het aanleren van valvaardigen bij kinderen.

Lees verder »
Algemeen kinderopvang
Neridda Harsevoort

Hey jij, je hoort erbij! – Week Tegen Pesten

Hoe ga je pestgedrag tegen op een buitenschoolse opvang? Hoe herken je het en wat zijn manieren om de sfeer binnen de groep goed te houden? Ontdek het in deze blog en download onze nieuwste special: ‘Hey jij, je hoort erbij!’

Lees verder »
KDV thema's
Esther Koch

Thema ‘Hoera, het is feest!’ met peuters en kleuters

Hoera, het is feest! We gaan samen een gezellig feestje bouwen. Wat zullen we een plezier beleven door cadeautjes uit te pakken en te dansen! We ontdekken het ballonnenparcours en gaan met confetti aan de slag. Verder leren we verschillende woorden en liedjes rondom het thema feest.

Lees verder »
Spelen
Ilona

Kinderyoga in de kinderopvang

Deze gastblog is geschreven door Ilona Kruijt. Zij geeft kinderyoga en kinderdans aan kinderen van 2 t/m 12 jaar. Lees meer over dit leuke onderwerp in deze blog!

Lees verder »
Feesten
Kim Aalten

Hoera! De BSO mag weer open!

De BSO mag weer open. Wat een feest! Wij hebben een speciaal programma voor jullie samengesteld boordevol feestelijke activiteiten voor een echte feestdag of misschien wel een hele feestweek volgende week! Lees er meer over in deze blog.

Lees verder »
Natuur
Neridda Harsevoort

NK Tegelwippen – meer groen op jouw locatie

Van 30 maart tot 30 september speelt heel Nederland het NK Tegelwippen. Iedereen kan meedoen door tegels te vervangen voor groen in zijn eigen (gevel)tuin. Lees in deze blog hoe jullie dit op jullie locatie kunnen uitvoeren.

Lees verder »
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Categorieën

Nieuwste posts

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.