DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
NL EN
Demo aanvragenBlog

Dag van de pm’er en gastouder: download de gratis kaarten!

Iedere (doordeweekse) dag gaan er duizenden kinderen naar de kinderopvang, peuterspeelzaal of gastouderopvang toe. Dag in dag uit zorgen pedagogisch medewerkers en gastouders vol liefde en passie voor de kinderen en stimuleren ze hun ontwikkeling. Een prachtig beroep, wat niet voor iedereen is weggelegd. Door de drukte van alle dag vergeten we wel eens hoe belangrijk deze mensen zijn in het leven van onze kinderen (en die van ons). Tijdens de lockdowns van dit jaar bleek maar weer hoezeer we altijd kunnen rekenen op deze toppers.
De dag van de pm’er en gastouder zorgt ervoor dat wij hen in het zonnetje kunnen zetten en ieder op zijn of haar eigen manier waardering kan geven voor alles wat zij voor ons doen.


Ook mijn zoon van drie jaar mag twee dagen in de week op het kinderdagverblijf spelen en ontdekken. Het is fijn om een plek te hebben waar je je kind met een gerust hart heen kunt brengen. Elke keer als ik hem aan het einde van de werkdag weer ophaal en ik zijn rode wangen en bruine knietjes zie, smelt mijn moederhart. Ook onze dochter, die in november van dit jaar geboren wordt, gaat volgend jaar naar deze opvang toe. Het contact met andere kinderen en de (groene) omgeving waarin zij mogen spelen vind ik erg waardevol. De leidsters zorgen er elke dag weer voor dat de kinderen de mooiste jeugdherinneringen maken én een goede basis mogen opbouwen.

Om mijn dankbaarheid voor al deze goede zorgen te tonen grijp ik graag de mogelijkheid aan om op 15 september iets leuks te geven aan hen, voor de Dag van de pedagogisch medewerker en gastouder. Ieder jaar probeer ik iets anders te verzinnen. Als je bij DoenKids werkt is dat ook niet zo moeilijk gelukkig! Hebben jullie deze gratis labels al gezien? Je kunt het op het cadeautje plakken of er aan hangen. Ook heb ik samen met mijn zoon al eens een toffe bril van chenilledraad gemaakt (‘je bent BRILjant!’). Deze labels kun je in deze blog gratis downloaden.
Nieuw en gratis te downloaden: hippe (cadeau)kaartjes!
Vanaf dit jaar stellen wij ook deze gave kaarten voor jullie beschikbaar. Je kunt ze via deze blog gratis downloaden, uitknippen en aan je cadeautje hangen. Uiteraard kun je ze ook los geven of ergens opplakken. Gebruik de foto’s in deze blog om inspiratie op te doen. Print de labels en gebruik je eigen creativiteit bij het pimpen van een leuk presentje!
Tip!
Lamineer de kaarten gerust, nadat je ze beschreven hebt, om ze meer stevigheid te geven. Of plak ze op stevig karton.
Enthousiast geworden?
Er zijn verschillende formaten, vormen en teksten beschikbaar, zodat er altijd een kaartje is die bij jouw cadeau of situatie past! Willen jullie het extra creatief aanpakken? Laat je kind dan het (zwart-witte) kaartje inkleuren en versieren. Dan wordt het nog persoonlijker! Achterop de kaart kan er nog een persoonlijke boodschap of de naam van het kind worden geschreven. Hoe leuk is dat?!

We wensen jullie heel veel (weggeef)plezier! Deel gerust jullie toffe kaarten en cadeaucreaties op de socials en tag @DoenKids!

Demo

Benieuwd wat DoenKids voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website