DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
NL EN
Demo aanvragenBlog

Inspiratie voor Vaderdag cadeautjes

Stiekem is een zelfgemaakt cadeautje toch het allerleukste? In de afgelopen jaren hebben we al diverse leuke activiteiten gemaakt speciaal voor Vaderdag. Ook het het team van DoenKids heel veel leuke knutsels compleet met templates uitgewerkt. De grootste succesnummers (in willekeurige volgorde) zetten we hier voor je op een rijtje!
Inspiratie voor BSO
Activiteitentip 1: Vaderdagmok
Maak een mok voor je vader waar hij zijn koffie of thee uit kan drinken! Maak gerust je eigen ontwerp en verras je vader.

Activeitentip 2: Vaderdagbingo

Geef jouw kind(eren) op Vaderdag deze grappige vaderdagbingokaart en het plezier kan beginnen. Je kunt dit spel op je eigen manier uitvoeren door bijvoorbeeld na elke uitgevoerde opdracht die op de bingokaart staat een kruisje te zetten of om er iets op te leggen (een snoepje, een knoop, een bloemetje). Bedenk van tevoren samen wat er gebeurt als de kaart vol is. Zingen jullie dan samen een liedje of eten jullie een lekkere traktatie?
Activiteitentip 3: Kopje koffie voor papa
Een lekker kopje koffie smaakt toch altijd? Een mooie mooie kleurplaat die je lekker maakt met een zakje oploskoffie en iets lekkers erbij! Je kunt ze zelf de kleuren geven die bij jouw vader passen of de al ingekleurde versie kiezen.

Activiteitentip 4: Formule 1 sleutelhanger
Is Papa ook fan van Max Verstappen, dan kun je net als wij een Formule 1 sleutelhanger maken. Houdt hij meer van voetbal of fietsen, dan pas je natuurlijk je ontwerp daarop aan!
Inspiratie voor KDV
Activiteitentip 5: Autowasset
Je print het sjabloon uit en knipt een foto uit zodat er een heel lieve chauffeur op de wasset komt te staan. Spons en doek erbij en het ideale wassetje is ontstaan. En wat is er nu leuker dan samen met papa auto’s te wassen?

Activiteitentip 6: Jij bent de coolste!
Papa, jij bent de coolste! Daarom is dit ijsje speciaal voor jou gemaakt. Print de bijlage, kleur het in, knip het uit, versier het ijsje en plak het ijslollystokje vast. Klik op de titel van deze activiteit om de activiteit te openen.
Activiteitentip 8: Jij bent mijn superheld!
Iedere papa is toch een superheld? Maak met dit thema een leuke voet- of handafdruk of tover een kwast om tot poppetje!

Activiteitentip 9: Mijn papa is een spetter!
Prima te doen voor zelfs de allerjongste kinderen en een blijvend succes!
Enthousiast geworden door deze inspiratie? Of ben je benieuwd naar ons gehele aanbod? Neem dan eens een kijkje in onze uitgebreide database via online.doenkids.nl. Nog geen abonnement? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar info@doenkids.nl of bel 085-4001100 (Let op: kies eerst 1 voor support en dan 5 voor DoenKids).

Demo

Benieuwd wat DoenKids voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website