DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
NL EN
Demo aanvragenBlog

IJsjes memory

Memory, maar dan met ijsjes! Geen echte natuurlijk, maar van deze vrolijk getekende exemplaren krijg je wel spontaan trek! Wie kan het beste alle verschillende ijsjes onthouden en de meeste paren bij elkaar zoeken?
Wat heb je nodig:
  • IJsstokjes
  • Lijm
  • Schaar
  • IJsjes memory
Aan de slag!
Print de ijsjes twee keer uit. Knip daarna de afzonderlijke ijsjes uit en plak er een ijsstokje tussen. Zorg dat je van elk soort ijsje twee exemplaren hebt.

Spelen maar!
Speel dit spelletje met een klein groepje kinderen (max 4).
Hussel de ijsjes en leg ze in rijtjes neer (twee rijtjes van 6, 3 rijtjes van 4 of 4 rijtjes van 3, dat maakt niet uit). Om de beurt mogen de spelers twee ijsjes omdraaien. Zijn het dezelfde ijsjes dan is dat paar van jou en mag je ze pakken. Zijn het twee verschillende ijsjes, dan draai je ze weer om. Zowel na een goed paar, als na het omdraaien van twee verschillende ijsjes gaat de beurt over naar de volgende speler. Wie aan het einde van het spel de meeste paren heeft verzameld, is de winnaar.

Demo

Benieuwd wat DoenKids voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website