DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
NL EN
Demo aanvragenBlog

Dag van de pedagogisch medewerker

De Dag van de pedagogisch medewerker valt ieder jaar op de derde donderdag in september. De naam van de dag is natuurlijk niet helemaal toereikend. Je hoort ook wel “dag van de leidster” maar daarmee benadeel je natuurlijk wel heel erg veel mannen die werkzaam zijn in dit vakgebied en bovendien ziet niemand tegenwoordig nog “leidster” op een salarisstrookje staan. Deze dag is natuurlijk ook bedoeld voor gastouders. In België wordt een gastouder dan weer geen gastouder genoemd maar “onthaalouder”.

Deze dag is in het leven geroepen om de waardering uit te spreken voor alle pedagogisch medewerkers en gastouders die zich dag in, dag uit inzetten voor kinderen uit allerlei gezinnen en van allerlei leeftijden. Steeds meer ouders zijn bekend met deze dag en geven een klein geschenk om hun waardering te laten blijken. Ook geven veel organisaties een klein cadeautje aan de teams.
Gratis templates
Vanuit DoenKids zijn we natuurlijk groot voorstander van deze dag! Wij zien namelijk dagelijks weer hoe ontzettend belangrijk dit werk is! Daarom wilden wij iets leuks ontwikkelen voor ouders en voor organisaties om te kunnen geven op deze speciale dag. We maakten gratis templates (sjablonen) die je kunt downloaden en kunt toevoegen aan een presentje. Er zijn diverse varianten met diverse teksten. Dus leuk voor een ouder om te geven of als organisatie om te gebruiken!

Wat hebben we ontworpen?
Een label met de tekst “Merci, bedankt voor jouw inzet”.
Heel leuk om zelf een potje met Merci te vullen of de bevestigen met een leuk lintje aan een doos Merci. Op de foto zie je een leeg jampotje versierd met kleine gouden stickertjes. Het label hebben we bevestigd met gouddraad.

Handzeep of handcrème: label bevestigd met gouddraad, opgesierd met gouden stickertjes. In twee variantie. Voor de ouders: “bedankt dat ik bij jou in goede handen ben” en voor collega’s: “bedankt voor jouw helpende hand”.
Jij bent GOUD waard. Ideaal voor allerlei gouden cadeautjes. Verzin het maar! Ferrero Rocher doosje, gouden kaars, gouden badschuim van de HEMA of een leuk champagneflesje zoals in het voorbeeld? Wij hebben het etiket met dubbelzijdig plakband over het originele etiket geplakt. Er staat een groot en een klein label in de PDF: kan zowel op een normaal formaat (wijn)fles als op zo’n miniflesje. Ook leuk: deze is in groot formaat ook ideaal als kaart.

Pak een chocoladereep in! Altijd een succes. Die lekkere brede repen van Tony Chocolonely bijvoorbeeld…..Als ouder kun je dit label printen op een kindertekening bijvoorbeeld! Of pak het leuk in met cadeaupapier en plak het label op met dubbelzijdig plakband of met een plakstift.
Voor een plantje: het labeltje is op een plantenstekertje geplakt met dubbelzijdig plakband, maar kan natuurlijk ook op een houten roerstaafje of satéprikker. Bedankt dat je me laat groeien is natuurlijk de boodschap! We hebben diverse tekstvarianten.
Waar hebben wij geshopt?
Kleine ronde stickertjes, gouddraad en glitterhartjes op stokjes: Søstrene Grene. Wit bloempotje: IKEA

Hopelijk kunnen wij je blij maken met deze leuke labels. Je kunt ze hier gratis downloaden. We wensen je een mooie dag!

Demo

Benieuwd wat DoenKids voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website