DoenKids trainingen

DoenKids geeft op diverse data en op diverse locaties in het Nederland trainingen waar je individueel voor in kunt schrijven. Dit zijn inspirerende ochtenden (een dagdeel) die wij samen met Helder & van Pas verzorgen. 
 Ook een training van anderhalf uur op locatie is mogelijk.

Speciale training: De nieuwe DoenKids & de magische wereld van de BSO

Nu ook: Speciale workshopochtenden! Ideaal als er slecht 1 of enkele personen binnen jullie organisatie een DoenKids training willen volgen én geïnspireerd willen worden om nog meer uit jouw activiteiten te halen!

Training Limburg:

Datum: woensdag 27 mei

Locatie: Hoeve Rosa, Sevenum
Prijs: €125,- incl lunch. Excl BTW

Programma:

 • Inloop 8.30 – 9.00 uur
 • 1e ronde 9.00– 10.30 uur
 • 2e ronde 10.45 – 12.15 uur
  Aansluitend lunch.

Training Woerden:

Datum: woensdag 3 juni

Locatie: KAS Meeting – Event locatie, Woerden
Prijs: €125,- incl lunch. Excl BTW

Programma:

 • Inloop 9.00 – 9.30 uur
 • 1e ronde 9.30– 11.00 uur
 • Korte pauze 11:00 – 11:15 uur
 • 2e ronde 11.15 – 12.45 uur
  Aansluitend lunch.


DoenKids organiseert samen met Helder & van Pas een workshop ochtend voor pedagogisch medewerkers & leidinggevenden van de BSO. Dit is dé kans om voor een aantrekkelijke prijs een complete DoenKids training te krijgen in het nieuwste systeem + een introductie workshop te volgen van de ervaren adviseurs van Helder & van Pas.

In kleine groepen van maximaal 16 deelnemers volg jij twee workshop rondes. Aan het einde van de workshopochtend is er tijd om tijdens de lunch kennis en ervaringen uit te wisselen.

Schrijf je snel in want er zijn slechts 32 plaatsen beschikbaar! Stuur een mailtje naar info@doenkids.nl en vermeld van welke organisatie je bent en met hoeveel personen je wilt komen. Geef ook even de namen van je eventuele collega’s door.

DoenKids: maak kennis met ins & outs over het nieuwste systeem

DoenKids wil blijven innoveren en een goede oplossing bieden voor het snel én makkelijk samenstellen en communiceren van activiteitenprogramma’s binnen de kinderopvang. “DoenKids 2.0” zoals we het ook wel noemen is online en klaar voor gebruik! In deze korte en praktische training laten wij je alle nieuwe mogelijkheden zien. We gaan praktisch aan de slag met het online samenstellen van jouw programma. Je hoeft hiervoor (nog) geen klant te zijn van DoenKids om tijdens de training toch in een op maat gemaakte online omgeving te kunnen werken. Deze workshop is dus ook bedoelt voor mensen die kennis willen maken met Doenkids! Neem wel zelf je tablet of laptop mee!

Je leert hoe je zelf activiteiten toevoegt, voorbeeldprogramma’s van DoenKids gebruikt en hoe je zelf een programma samenstelt. Je krijgt diverse praktische tips om de communicatie over je activiteiten te optimaliseren. En hoe kun je DoenKids gebruiken om de kinderparticipatie te bevorderen? Ook dat komt aan bod tijdens deze workshop. Na deze workshop ben je er helemaal klaar voor om geweldige programma’s te gaan maken voor jouw BSO!

Introductie workshop: “De magische wereld van de BSO”.

Tijdens deze introductieworkshop van Helder & van Pas kun jij kennis maken met deze training, speciaal voor PM-ers werkzaam op de BSO!

Vanuit passie betekenisvol werken in de BSO, dat is het uitgangspunt van de training “De magische wereld van de BSO”. We koppelen de theorie aan de praktijk vanuit het pedagogisch beleid van de organisatie. Dit alles doen we op een leuke, praktische en inspirerende manier waarbij de pedagogisch medewerker in de hoofdrol staat!

De training is gericht op het uitbreiden van de interactievaardigheden van de pedagogisch medewerker in de buitenschoolse opvang binnen de context van betekenisvol werken. De pedagogisch medewerker is in staat om observaties en ideeën voor activiteiten, vanuit een professionele grondhouding, om te zetten in een betekenisvol aanbod voor kinderen van 4- 14 jaar. Zowel het handelen als de communicatie van pedagogisch medewerker sluiten aan bij de ontwikkelingsvragen van de verschillende kinderen in de groep, de omgeving en de sociale context.

“De magische wereld van de BSO” is een praktische, humoristische training met veel aandacht voor en vanuit de dagelijkse praktijk. Kennis en praktijk worden op een inspirerende manier middels diverse werkvormen afgewisseld.

Training op locatie

DoenKids geeft trainingen op locatie om te leren werken met ons systeem. Volg met je collega’s (maximaal 20 deelnemers) een 
workshop van anderhalf uur en je bent helemaal klaar om met DoenKids te gaan werken. Wij nemen een beamer mee.
Neem je zelf een laptop of tablet mee? Maak een afspraak voor een dagdeel dat jou past via info@doenkids.nl. 
Dit kan ook in de avonduren. Kosten: €405,00 incl BTW