Ons team

DoenKids is opgericht door Trudy, voorheen werkzaam in de recreatiesector. Haar eigen kinderen gingen naar de BSO en de pedagogisch medewerkers vroegen haar hoe zij de vakantieprogramma’s ontwikkelde voor de campings. Zij waren op zoek naar inspiratie en zo ontdekte Trudy dat er voor pedagogisch medewerkers nauwelijks online tools beschikbaar waren voor het maken van een verrassend en gevarieerd activiteitenprogramma. Met de DoenKids database wilde Trudy hier verandering in brengen. Eerst een database voor BSO en later volgde ook het aanbod voor 0 tot 4 jaar. Begonnen als eenmansbedrijf dat gerund werd vanuit een zolderkamertje in huis, is DoenKids sinds 2012 uitgegroeid tot een bedrijf met een enthousiast en professioneel team. Je vindt ons kantoor in IJsselmuiden (nabij Zwolle) en onze klanten over het hele land!

Graag stellen wij ons aan je voor!

Trudy van Iwaarden

Oprichter Doenkids

Verantwoordelijk voor sales en dagelijks beleid. Trudy was jaren werkzaam in de recreatiesector maar maakte met haar bedrijf DoenKids de switch naar de kinderopvang branche. Haar eigen kinderen zijn haar belangrijkste inspiratiebron.

trudy

Alex Krist

Financiën en Beleid

Binnen DoenKids verzorgt Alex alle administratie en daarnaast is hij verantwoordelijk voor personeelszaken en beleid. Met een druk gezin van 4 kinderen is er altijd wat te doen maar in zijn vrije tijd stapt hij het liefst op de wielrenfiets om lekker wat kilometers weg te trappen.

alex

Tessa Schuiteman

Grafisch Vormgever

Tessa verzorgt bij Doenkids al het grafisch werk voor de klanten én ontwerpt fantasievolle posters, speurkaarten, diploma’s en alles wat maar nodig is voor de DoenKids activiteiten.

tessa

Hanna Roos

Office Manager & Trainer

Bij DoenKids neemt Hanna de telefoon aan en regelt eigenlijk gewoon alles wat er geregeld moet worden. Altijd vrolijk en enthousiast staat ze iedereen te woord. Ze geeft heel vaak telefonische demo’s maar pakt ook regelmatig de auto om in alle hoeken van het land een DoenKids training te verzorgen!

hanna

Esther Koch

Pedagoog

Met ruime werkervaring in de kinderopvang voelt Esther goed aan wat je als PM-er nodig hebt om je activiteiten uit te kunnen voeren. Esther ontwikkelt activiteiten voor baby's, dreumesen en peuters en belicht bij iedere activiteit welk ontwikkelingsgebied je bij het kind kan stimuleren.

esther

Kim Aalten

BSO activiteitenontwikkelaar

Aan ideeën geen gebrek, wel aan tijd 🙂 Kim heeft een druk gezin met 3 jonge jongens en haalt daar ook veel inspiratie uit. Steeds ontwikkelt Kim nieuwe verrassende activiteiten die inspelen op de trends van het moment.

kim

Neridda Harsevoort

Klantsupport & Activiteitenontwikkelaar

Activiteiten toevoegen aan de database, pakkende teksten bedenken, klanten helpen met vragen en de Social Media van DoenKids beheren...het takenpakket van Neridda is behoorlijk veelzijdig. Als moeder van een peuter is ze het wel gewend om veel verschillende dingen tegelijk te doen en houdt ze graag alle ballen in de lucht.

neridda

Willemijn

willemijn

Gretha

gretha

Belinda

belinda

Emma

Ylva

ylva

Luna

luna