Koppelingspartners

Jibbie

Jibbie is dé ideale tool die jouw BSO, school of vereniging helpt met het efficiënt, veilig en aantrekkelijk presenteren van jouw activiteitenaanbod in een gepersonaliseerde en vertrouwde online omgeving.

www.jibbie.nl

Konnect

Met Konnect geeft u als kinderopvangorganisatie via het ouderportaal een indruk van een dag opvang door middel van foto’s en video’s. Via OuderKonnect, de App voor ouders, kunnen ouders altijd en overal de laatste foto’s bekijken en het schriftje lezen.

DoenKids! werkt samen met Konnect door middel van het communiceren van het programma via het ouderportaal. Zowel voor ouders als voor pedagogisch medewerkers is dit ideaal: alles loopt via één communicatiekanaal.

http://www.konnect.nl

Rosa Software

ROSA software is een volwassen softwarepakket voor de kinderopvang. Doordat ROSA opgebouwd is in modules kun je met ROSA alle kanten op: alleen plannen en factureren maar ook kunnen deze functies geïntegreerd worden in een ouderportaal, met online presentielijsten en eventueel uw eigen app! Er is van alles mogelijk voor zowel grote als kleine organisaties, en voor flexibele opvang in KDV, BSO, PSP en TSO.

Via de koppeling met DOENKIDS wordt oudercommunicatie nog completer. In ons ouderportaal kunnen activiteiten vooraf ingezien worden door ouders, ideaal toch!

www.muldata.nl