Ons team

DoenKids is opgericht door Trudy, voorheen werkzaam in de recreatiesector. Haar eigen kinderen gingen naar de buitenschoolse opvang en de pedagogisch medewerkers vroegen haar hoe zij de vakantieprogramma’s ontwikkelde voor de campings. Zij waren op zoek naar inspiratie en zo ontdekte Trudy dat er voor pedagogisch medewerkers nauwelijks online tools beschikbaar waren voor het maken van een verrassend en gevarieerd activiteitenprogramma.
Met de DoenKids database wilde Trudy hier verandering in brengen. Eerst een database voor BSO en later volgde ook het aanbod voor 0 tot 4 jaar waaraan we met ons team werken.
Begonnen als eenmansbedrijf dat gerund werd vanuit een zolderkamertje in huis, is DoenKids sinds 2012 uitgegroeid tot een bedrijf met een enthousiast en professioneel team. Je vindt ons kantoor in IJsselmuiden (nabij Zwolle) en onze klanten door het hele land! Leer ons team kennen!

Graag stellen wij ons team aan je voor!

Trudy van Iwaarden

Oprichter Doenkids

Verantwoordelijk voor sales en dagelijks beleid. Trudy was jaren werkzaam in de recreatiesector maar maakte met haar bedrijf DoenKids de switch naar de kinderopvang branche. Haar eigen kinderen zijn haar belangrijkste inspiratiebron.

trudy

Alex Krist

Financiën en Beleid

Binnen DoenKids verzorgt Alex alle administratie en daarnaast is hij verantwoordelijk voor personeelszaken en beleid. Met een druk gezin van 4 kinderen is er altijd wat te doen maar in zijn vrije tijd stapt hij het liefst op de wielrenfiets om lekker wat kilometers weg te trappen.

alex

Tessa Schuiteman

Grafisch Vormgever

Tessa verzorgt bij Doenkids al het grafisch werk voor de klanten én ontwerpt fantasievolle posters, speurkaarten, diploma’s en alles wat maar nodig is voor de DoenKids activiteiten.

tessa

Hanna Roos

Office Manager & Trainer

Bij DoenKids neemt Hanna de telefoon aan en regelt eigenlijk gewoon alles wat er geregeld moet worden. Altijd vrolijk en enthousiast staat ze iedereen te woord. Ze geeft heel vaak telefonische demo’s maar pakt ook regelmatig de auto om in alle hoeken van het land een DoenKids training te verzorgen!

hanna

Esther Koch

Pedagoog

Met ruime werkervaring in de kinderopvang voelt Esther goed aan wat je als PM-er nodig hebt om je activiteiten uit te kunnen voeren. Esther ontwikkelt activiteiten voor baby's, dreumesen en peuters en belicht bij iedere activiteit welk ontwikkelingsgebied je bij het kind kan stimuleren.

esther

Kim Aalten

BSO activiteitenontwikkelaar

Aan ideeën geen gebrek, wel aan tijd 🙂 Kim heeft een druk gezin met 3 jonge jongens en haalt daar ook veel inspiratie uit. Steeds ontwikkelt Kim nieuwe verrassende activiteiten die inspelen op de trends van het moment.

kim

Neridda Harsevoort

Klantsupport & Activiteitenontwikkelaar

Activiteiten toevoegen aan de database, pakkende teksten bedenken, klanten helpen met vragen en de Social Media van DoenKids beheren...het takenpakket van Neridda is behoorlijk veelzijdig. Als moeder van een peuter is ze het wel gewend om veel verschillende dingen tegelijk te doen en houdt ze graag alle ballen in de lucht.

neridda

Willemijn

Activiteitenontwikkelaar KDV & BSO

Na meer dan 12 jaar gewerkt te hebben in de kinderopvang zag Willemijn een vacature bij DoenKids. Als pedagogisch medewerker was ze al bekend met het maken van programma’s in DoenKids en ze had al heel vaak bedacht dat ze het leuk zou vinden om zelf ook dit soort programma’s te ontwikkelen. Daar krijgt ze bij DoenKids nu alle ruimte voor. Momenteel ligt de focus op het verder ontwikkelen van het aanbod voor 0 tot 4 jaar maar zo af en toe werkt ze ook mee aan de BSO activiteiten. Met al haar werkervaring en ook een peuterdochter thuis, weet ze als geen ander hoe je ontwikkelingsgericht activiteiten kan aanbieden in de kinderopvang.

willemijn

Gretha

Marketing & communicatiemedewerker/ Klantsupport

Vaak is Gretha de eerste die op kantoor de telefoon aanneemt en vragen beantwoordt. Daarnaast houdt ze de social media van DoenKids bij. Dankzij haar heeft onze Pinterest pagina een hele metamorfose ondergaan en verschijnen en regelmatig leuke berichten op Facebook en Instagram. In haar vrije tijd is ze helemaal niet zo met social media bezig maar onderneemt ze graag leuke dingen met haar vriend en vriendinnen!

gretha

Emma

Klantsupport en ondersteuning grafische vormgeving

Na de kunstacademie waar Emma afgestudeerd is als illustrator was ze op zoek naar een afwisselende baan waar ze haar creativiteit in kwijt kon. Bij DoenKids helpt ze klanten via mail, chat en telefoon en daarnaast werkt ze volop mee in het maken van e-books en andere grafische ontwerpen.

Ylva

Activiteitenontwikkelaar BSO

Na jarenlang bij een grote kinderopvangorganisatie als activiteitenconsulent te hebben gewerkt, maakte Ylva letterlijk een grote move. Ze verhuisde naar Duitsland omdat haar partner daar een baan in de topsport kon krijgen. Ylva werkte al met DoenKids en zag een kans om vanuit huis te werken door activiteiten te gaan ontwikkelen. Met enige regelmaat plant ze een kantoordag in en verder ziet ze alle collega’s online. Haar hobby’s zijn sporten en koken dus Ylva richt zich ook qua activiteiten vooral op de sportactiviteiten en gezonde voeding.

ylva

Luna

Junior grafisch vormgever

Na haar stage voor de opleiding grafisch vormgever is Luna eigenlijk niet meer weggegaan bij DoenKids. In vakantieperiodes bleef ze bij DoenKids werken en ook haar eindstage gaat ze bij DoenKids volbrengen. Luna heeft een echte passie voor het vak en is zelfs in haar vrije tijd nog bezig met ontwerpen. Verder studeren is niet iets waar ze aan denkt, vooralsnog wil ze gewoon "lekker werken”!

luna