Vaderdag 2020 – vaderdagbingo!

Op zondag 21 juni is het Vaderdag! Hoewel de coronacrisis 2020 tot een bijzonder jaar maakt, op vele fronten, merken wij dat de meesten van jullie onze tradities toch (gepast) in ere proberen te houden. Super! Het vieren van speciale dagen zoals Vaderdag hoeft daar geen uitzondering op te zijn. In deze blog geven we je gratis onze te gekke vaderbingo, die kun je gebruiken op deze feestelijke dag. Uitdelen aan de kinderen van jouw groep(en) kan natuurlijk ook!

Misschien vieren jullie Vaderdag normaal gesproken in een groter gezelschap met opa’s, oma’s of andere familieleden. Wij bij DoenKids begrijpen dat dat dit jaar voor velen van jullie helaas anders zal verlopen. Maar dit hoeft deze dag niet minder gezellig te maken! Met het eigen gezin samenzijn maakt deze dag des te waardevoller.                     

Net als voor Moederdag hebben wij dit jaar iets leuks voor jullie ontworpen. Geef jouw kind(eren) op Vaderdag deze grappige vaderdagbingokaart en het plezier kan beginnen. Je kunt dit spel op je eigen manier uitvoeren door bijvoorbeeld na elke uitgevoerde opdracht die op de bingokaart staat een kruisje te zetten of om er iets op te leggen (een snoepje, een knoop, een bloemetje). Bedenk van tevoren samen wat er gebeurt als de kaart vol is. Zingen jullie dan samen een liedje of eten jullie een lekkere traktatie?

Je hoeft de hele kaart natuurlijk niet vol te hebben. Net als bij gewone bingo kunnen jullie afspreken dat de bovenste of de onderste rij bingo betekent of kies bijvoorbeeld voor een diagonale rij wat dan bingo kan betekenen. Als je meerdere kinderen binnen het gezin hebt die deze bingo willen spelen dan kun je hen allemaal een andere rij laten uitvoeren, waardoor jullie uiteindelijk samen voor een volle kaart zorgen. Of doe alle opdrachten samen!

Naast de ingevulde bingokaart hebben wij hier ook een blanco variant aan toegevoegd die jullie zelf kunnen invullen. Waar denk jij dat papa blij van wordt of wat leuk is om te doen op Vaderdag? Kortom: je kunt dit spel helemaal op jullie eigen manier spelen!

Download hier deze leuke bingokaart en speel dit thuis op Vaderdag. Deel dit gerust met anderen, zodat zij ook een gezellige Vaderdag zullen beleven. Deze bingo zorgt er namelijk geheid voor dat het een vrolijke dag wordt, vol plezier!

Wij vinden het altijd superleuk als jullie foto’s van uitgevoerde activiteiten naar ons toesturen! Jullie kunnen dit ook altijd delen op social media. Gebruik bij deze activiteit bijvoorbeeld de tags #doenkids #Vaderdag #vaderdagbingo of plaats het in jullie story waarin jullie ons vermelden. Dan kunnen wij dit weer delen!

Tip: In onze database bieden wij onze abonnees verschillende leuke vaderdagactiviteiten aan. Zoek op de term ‘Vaderdag’ en de resultaten komen tevoorschijn. Erg fijn dat de kinderopvang weer open mag en jullie dit weer samen met de kinderen kunnen oppakken!

Nog geen abonnement? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar info@doenkids.nl of bel 085-0656657.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Categorieën

Nieuwste posts

DoenKids is onderdeel van

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.