Tevreden DoenKids klanten

05

Sinds 2012 werken we samen met DoenKids, tot grote tevredenheid! DoenKids levert niet alleen geweldige BSO programma’s, maar is ook zeer innovatief en ontwikkelt samen met de klant en houdt heel erg rekening met onze wensen"

Annemarie Dees
Directeur SKH Haarlemmermeer
02

"’t Kickertje is heel erg blij met DoenKids. De uitgewerkte activiteiten zijn een erg fijn hulpmiddel bij het maken van programma’s voor zowel de reguliere weken als de vakantieweken. Daarnaast is het ook eenvoudig om een eigen activiteit toe te voegen. De lijnen met de DoenKids medewerkers zijn zeer kort. Er wordt goed meegedacht en zeer adequaat gereageerd op vragen. DoenKids blijft in ontwikkeling en dat is leuk, dat houdt iedereen scherp. Iedere keer is het weer een verrassing om te zien welke nieuwe activiteiten erbij zijn gekomen. De posters en programma’s zien er aantrekkelijk en kleurrijk uit, voor kinderen heel herkenbaar. Iets waar naar uitgekeken wordt."

Arina van der Velden
Planner/relatiebeheerder Kindercentrum ’t Kickertje
06

"Met DoenKids kan elke BSO een eigen activiteitenprogramma maken waardoor een veelzijdig aanbod gemaakt wordt en alle kinderen van de BSO in goede doen zijn."

Asja Godthelp
Regiodirecteur Prokino
03

"Door DoenKids hebben we dagelijks een leuk en uitdagend activiteitenaanbod wat we ook nog eens op een professionele, inspirerende manier communiceren naar ouders. Wij, maar zeker de kinderen worden er erg blij van!"

Esther de Koning
Manager Kinderopvang Kanteel
04

"DoenKids is handig voor medewerkers om snel leuke en uitdagende activiteiten op te zoeken, ouders zien middels een mooi programma wat hun kind dagelijks én in de vakanties meemaakt op de BSO en kinderen kunnen zelf meedenken en kiezen uit duizenden activiteiten en thema’s. Wat wil je nog meer!"

Leonie Heutz
Manager Pedagogiek en Kwaliteit Humankind
0

“DoenKids zorgt voor samenwerking tussen pedagogisch medewerkers en de kinderen door hen de activiteitenplanning samen te laten opstellen. Deze intensieve samenwerking zorgt voor een aantrekkelijk activiteitenaanbod van onze bso’s en plezier bij zowel de pedagogisch medewerkers als de kinderen!”

Ellen Krook
Kwaliteit & Pedagogiek manager