Sweet Heroes winactie

Enige tijd geleden zag ik op Instagram een foto van een oud collega die haar zoon een witte pop had gegeven waarop hij mocht kleuren. De pop kon vervolgens weer in de wasmachine om daarna weer opnieuw te gebruiken. Zo maak je steeds een nieuw poppetje! Ik vond het meteen een heel leuk idee en helemaal toen ik begreep dat dit meer was dan zomaar een popje waarop je kon kleuren. het ging hier om Babu, een Sweet Heroes van Stichting My World. Toen ik hier meer over las was ik direct enthousiast!

contact

Over Sweet Heroes

Stichting My World is de maker van Sweet Heroes®. De stichting heeft een simpel doel: ‘het goede doen’. Voor grote én kleine mensen die het nodig hebben. Voor de vrouwen en mannen in Nepal die door de recente zware aardbevingen hun huis en inkomen zijn verloren. Voor al die kinderen die hun eigen knuffel kunnen maken en daar blij van worden. Steeds weer opnieuw. En omdat Sweet Heroes® zo knuffelbaar zijn en de fantasie prikkelen helpen ze bij de verwerking van ervaringen in een kinderleven. De stichting wil Sweet Heroes® kunnen geven aan kinderen op de vlucht voor oorlog of aan kinderen in rampgebieden. Maar ook aan kinderen in Nederland, die, om welke reden dan ook, een moeilijke periode doormaken, als gevolg van ziekte, verlies of overlijden. Sweet Heroes worden bijvoorbeeld ook gegeven aan kinderen van stichting “Het vergeten kind”.

Gemaakt in Nepal

Babu en Nanu worden in een atelier in Kathmandu gemaakt. De mannen en vrouwen die de poppen maken ontvangen een fairtrade inkomen en werken onder zo optimaal mogelijke omstandigheden. Hoe meer poppen er verkocht worden, hoe meer mensen er aan een goede baan geholpen kunnen worden! Op dit moment werken er nu zo’n 8 mensen fulltime voor Sweet Heroes. Natuurlijk hoopt de stichting dat ze nog veel meer mensen aan een goede baan kunnen helpen. Dat kan natuurlijk alleen als wij allemaal deze lieve poppen kopen!

unspecified

Babu en Nanu

Bestel ook online een meisje (Nanu) of een jongetje (Babu) met een set stiften. Er zijn zelfs speciale stiften die kinderen vanaf 2 jaar al veilig kunnen gebruiken.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.