Speel FIFA20 nu offline!

Knutselen is misschien bij veel jongens op de BSO niet echt populair. Ook bij mij thuis (3 jongens en 1 meisje) wordt er niet met veel liefde geknutseld. Zodra de surprises gemaakt “moeten” worden, wordt er met frisse tegenzin wat verf en lijm uit de kast gehaald en voor de finishing touch kan ik het vaak zelf niet laten om te helpen. Geen van mijn zoons zal tegensputteren want ze zijn maar al te blij dat ik het afmaak. Knutselen is gewoon niet hun ding!

FIFA rating card knutselen

Afgelopen week werd er hier op ons kantoor opeens wel bloedfanatiek “geknutseld”. Je eigen FIFA rating card in elkaar zetten? Hoe cool is dat?! Super toch? Loek, Lucas en Finn doken fanatiek op het spel dat onze grafisch vormgever Tessa samen met onze activiteitenontwikkelaar Ylva online had gezet in onze database. Samen doe je allemaal voetbalspelletjes en jouw score zet je op je kaart. Kies zelf je club en je land en je eigen rating card is gemaakt! Ze vonden het geweldig!

Nieuwe themadag online.

FIFA is een online voetbalgame waarbij je met een zelfgekozen voetbalspeler een wedstrijd speelt. Er bestaan ook EK en WK edities van deze game. Elk jaar in september verschijnt er een nieuwe versie van het spel. Deze heeft dan updates van ploegen, spelers en de kwaliteit van het spel wordt verbetert.

Omdat de populaire game FIFA  natuurlijk altijd online wordt gespeeld op de x-box, PlayStation en computer leek het ons leuk om de kinderen even uit de online wereld te halen. Daarom spelen we FIFA offline! Dit betekent dat je alle activiteiten gezellig samen kan doen met je vriendjes. De activiteiten bestaan uit onder andere een bingo, wie ben ik, kwartet en maak je eigen ratingkaart. Je kan er voor kiezen om een speciale FIFA dag te houden op de BSO, maar de activiteiten kunnen natuurlijk ook los van elkaar gedaan worden.

In de database van DoenKids staat nu een compleet nieuw FIFA thema online waar het maken van de rating card onderdeel van uit maakt. Speciaal voor alle FIFA fans! Ontzettend veel bekende voetbalspelers en voetbalclubs zullen er in voor komen.

En dames dan?

Wat wij op kantoor eigenlijk wel heel jammer vinden is dat er voor dames geen rating cards zijn. Onze Oranje leeuwinnen zouden we het ook echt gunnen! Maar wij hebben wel een ander heel leuk spel! Namelijk een vingervoetbal spel met de Oranje leeuwinnen! Knip ze uit en speel met elkaar een fanatiek spelletje. Tip: wel even lamineren of op karton plakken voor wat meer stevigheid.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Categorieën

Nieuwste posts

DoenKids is onderdeel van

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.