Release notes 0.8.6

Features: Wat is er nieuw?

Organisatie gebruikers aanmaken en koppelen

De organisatiebeheerders kan alle gebruikers van de organisatie inzien via het kopje ‘organisatie gebruikers’. Door een gebruiker aan te klikken wordt het zichtbaar aan welke locaties de betreffende gebruiker gekoppeld is

Media

In het linker menu is het onderdeel media niet meer zichtbaar. Dit riep bij de pedagogisch medewerkers vragen op over wat ze ermee konden doen. Totdat de media beheerd kan worden door de organisatiebeheerder blijft dit menu verborgen.

Groepen

In het linker menu is de groep niet meer te zien, dit had namelijk nog geen functie. Op groepen niveau kan er nog niet gekoppeld worden aan een ouderportaal. Totdat deze optie werkt en er gekoppeld kan worden met de diverse ouderportalen blijft deze optie verborgen.

Uitloggen

Bij het uitloggen komt er nu een pop-up scherm met de vraag of je zeker weet dat je uit wilt loggen.

Fixes: Wat is er opgelost?

Eigen activiteiten bewerken

De eigen activiteiten kunnen worden bewerkt na het opslaan in elke status. Als locaties een eigen activiteit maken kan deze bewerkt worden en ook als organisatiebeheerder kan de activiteit aangepast of online gezet worden voor de hele organisatie.

Bijlagen downloaden

De optie ‘Zonder bijlagen’ geeft nu echt een download van de draaiboeken zonder bijlagen.

Verwijderen

De tekst bij de prullenbak optie rechts bovenin het scherm is overal gewijzigd naar ‘verwijderen’. Dit was eerst ‘archiveren’ en schiep verwarring.

Volgende maand

Bovenin de kalender bij het veranderen van maand is de tekst gewijzigd naar ‘volgende maand’ in plaats van ‘volgende dag’.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Categorieën

Nieuwste posts