DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
NL EN
Demo aanvragenBlog

BSO-activiteiten in oktober – tips voor de kinderopvang

Iedere maand bieden wij een activiteitenkalender aan boordevol tips met passende activiteiten voor die maand. Alle activiteiten staan in DoenKids. Het is een interactieve PDF: superhandig! Als je klikt op de activiteit ga je vanzelf naar het bijbehorende draaiboek. Je moet dan wel ingelogd zijn in DoenKids.

Natuurlijk nemen we op de kalender de speciale (feest)dagen ook mee. In oktober zijn dit bijvoorbeeld ‘dierendag’, ‘de Kinderboekenweek’ en ‘Halloween’. Extra leuk om hier even bij stil te staan met de kinderen.

Bij elke activiteit wordt met behulp van een symbool aangegeven wat voor soort activiteit het is. Dit zijn de DoenKids soort activiteiten: eten en drinken, creatief, sport & spel, muziek, dans & drama, techniek & proefjes, natuur en media.

In deze maandelijkse blog worden er een aantal activiteiten uitgelicht, maar voel je gerust vrij om zelf op onderzoek uit te gaan en zelf op de activiteiten te klikken die passen bij jullie BSO.
Benieuwd naar de activiteitenkalender van oktober? Klik dan hier.

Voorbeeld BSO activiteiten oktober
Maandag 3 oktober: Eten en drinken – Paprika pannenkoeken
Deze pannenkoeken zien er wel héél mooi uit.. Ze zijn oranje! En ze zijn ook nog eens gezond. We gaan ze bakken én proeven. Doe je mee?

Dinsdag 11 oktober: Spel – Zoek iemand die: boek-editie! 
We leren meer over elkaar door dit leuke spel! Kun jij iemand vinden die pat bij hetgeen wat er op jouw papier staat?
Donderdag 20 oktober: Muziek, dans en drama – Lion King Mini-Musical
Hakuna matata! We spelen de sterren van de hemel in deze mini-musical over De Leeuwenkoning!

Vrijdag 28 oktober: Media – TV & film kennis quiz
We testen onze kennis op het gebied van films en televisie. Je kunt sterren verdienen. Het team met de meeste sterren verdient een plaats op de Wall of Fame!
Download hier de activiteitenkalender!
Je kunt de complete activiteitenkalender voor oktober hier downloaden!  Of bekijk de kalender direct in DoenKids en plan het in.
Iedere maand zal er een nieuwe blog verschijnen met een nieuwe BSO-activiteitentipkalender. Kun je niet wachten op nieuwe ideeën? Neem dan zelf een kijkje in de database van DoenKids! Deze staat boordevol inspiratie.
Nog geen abonnement? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar info@doenkids.nl of bel 085-4001100 (Let op: kies eerst 1 voor support en dan 5 voor DoenKids).

Demo

Benieuwd wat DoenKids voor je kan betekenen? Vul het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op voor een vrijblijvende demo.
Demo aanvragen
Alle rechten voorbehouden KidsKonnect
Created by Clic.nl
Wij maken gebruik van cookies op onze website