DoenKids is onderdeel van KidsKonnect, klik hier voor meer informatie.
KidsKonnect
NL EN
Demo aanvragenActueel

Ho-Ho-Ho Christmas & zo

Heb je de speciale programma’s Kerst en Oud & Nieuw al gezien tussen onze voorbeeldprogramma’s? In deze specials vind je de door ons geselecteerde activiteiten, geselecteerd op categorie en voorzien van de leeftijdsgroep waarvoor de activiteit bedoeld is.
Elk programma heeft ook een poster. Download en print de poster en hang hem voor het raam!
Nieuwe Kerst activiteiten
Neem een (oude) saaie kerstbal en maak er een kerstig kunstwerk van tijdens de activiteit Pimp je kerstbal of maak van zoutdeeg een kerstkrans en versier deze met natuurlijke materialen.
Ondertussen trek in iets lekkers gekregen? Ga helemaal los met het maken van een Christmas Freakshake in de smaken aardbei, framboos of chocolade. Een gezonde shake met feestelijke toppings!
Nieuw(e)jaarsactiviteiten
5,4,3,2,1….. Wie doet er mee met het Aftelballonnenspel? We prikken elke minuut een ballon kapot en voeren de opdrachten uit! Benieuwd hoe je oliebollen bakt? Leg dan het uitdagende circuit van Oliebal af en ontdek het recept! Maak ook eens de gezondere variant Oliebollen uit de oven! Deze oliebollen kun je in de oven bakken, dus je hebt geen frituurpan nodig. Bakkers klaar, smullen maar!

Heb jij de lachers op je hand? Stap in je lolbroek en trek je grapjas maar stevig aan! We nemen het jaar op hilarische wijze door en bedenken hier de leukste moppen en raadsels bij. Kruip in de huid van Youp, Claudia of Guido en maak in groepjes een Oudejaars conference; een grappenshow waarbij we terugblikken op het afgelopen jaar.