Natuurlijke schmink

Tried & tested in de praktijk + winactie!

De carnaval komt er aan dus de schmink mag weer uit de kast gehaald worden! Onlangs viel mijn oog op de natuurlijke schmink die werd aangeboden op de website van Green Jump. Dat trok meteen mijn aandacht want niet alle kinderen kunnen even goed tegen ‘normale’ schmink. Wat zou hier nu zo anders aan zijn? Met een setje van 15 mooie kleuren testten wij het in de praktijk. Sylvia, pedagogisch medewerker én werkzaam bij DoenKids op kantoor, nam de proef op de som en schminkte de kinderen bij de buitenschoolse opvang Ienieminie in IJsselmuiden.

schminkvoorbeelden 003-1

Zoals te verwachten was wilden de dames allemaal dolgraag Elsa zijn, van Frozen. Ook een prinses wilde wel op de foto en Meneer Tijger was ook present!

schminkvoorbeelden 002-1

Wat viel ons op?

  • De schmink is op basis van natuurlijke ingrediënten als jojoba-olie en voelt dan ook aan als een soort vette crème. Dit is anders dan heel veel andere schmink die vaak erg snel opdroogt. Dit is zowel een voordeel als een klein nadeel. Als kinderen veel aan hun gezicht gaan zitten kan de schmink wel makkelijker uitgesmeerd worden.
  • De schmink is makkelijk af te wassen met warm water. Dit is een ontzettend groot voordeel omdat je normale schmink juist niet met warm water kunt afwassen omdat dan de poriën open gaan staan en de schmink juist alleen maar dieper in de huid trekt.
  • De kleuren zijn ontzettend mooi, beetje tegen het metallic aan, waardoor je een glamour uitstraling krijgt.

Wij gebruikten de set van 15 verschillende kleuren schmink, met kwastje, sponsje en aanbrengstiftjes.

Schermafbeelding 2016-01-29 om 17.32.05

Eigenschappen natuurlijke schmink

Op de website van Green Jump kun je precies lezen welke ingrediënten de kleuren precies bevatten maar voor allemaal geldt:

  • Gemaakt van natuurlijke ingrediënten
  • Hypoallergeen
  • Vrij van parabenen
  • Dierproef-vrij
  • Geschikt voor veganisten

Schermafbeelding 2016-01-29 om 17.36.22

Winactie

Wil je deze schmink graag zelf proberen? Wij mogen een setje van 5 kleuren weggeven! Welk setje zou jij graag testen? Je hebt de keuze uit Basic, Shiny of Nature, zie de kleuren op de site. Reageer onderaan deze blog, op Instagram of op Facebook en geef aan welk setje jij graag zou ontvangen. De winnaar krijgt van ons voor 10 februari 2016 persoonlijk bericht.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Categorieën

Nieuwste posts

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.