Inspiratie voor Moederdag cadeautjes

Schermafbeelding 2017-02-24 om 14.34.38Als pedagogisch medewerker, juf of gastouder moet je ieder jaar weer op zoek naar de allerleukste ideetjes voor Moederdag. Je wilt toch steeds weer iets nieuws verzinnen. Gelukkig is er Pinterest en Welke.nl. Daar is bijna altijd wel wat leuks op te vinden. Maar soms moet je een paar keer doorklikken voordat je echt kunt zien hoe je iets maakt of, wat nog veel vervelender is, het sjabloon dat je nodig hebt is niet beschikbaar! Om dit soort frustraties voor te zijn kun je jezelf nu trakteren op een heerlijk boek met 26 knutselideetjes voor Moederdag!

Naast 26 leuke suggesties vind je ook meer dan 15 leuke versjes die je ter inspiratie kunt gebruiken.

Wat staat er zoal in het boek?

We hebben een leeftijdsindicatie opgenomen bij de knutselwerkjes maar je kunt zelf het beste een inschatting maken van wat de kinderen in jouw groep al wel of niet aankunnen. Het is natuurlijk ook van belang dat je bedenkt hoeveel tijd je er zelf in wilt steken. De geweldige baby pop-up kaart is typisch zo’n voorbeeld waarbij al het werk door jou gedaan moet worden. De baby hoeft slechts even lief te lachen!

Omdat de meeste cadeautjes worden gemaakt door kinderen in de leeftijd van 2 tot 6 jaar hebben we voor deze leeftijd 20 ideeën uitgewerkt. Voor kinderen van 7 jaar en ouder hebben we 5 activiteiten opgenomen die net wat meer uitdaging bieden. En als bonus de foto die voor iedereen leuk is om te maken!

doenkids moederdagshoot101

Voor ieder budget

Alle moeders zijn bijzonder, de liefste, de beste enzovoort. Daarom verdienen ze ook allemaal een cadeautje. Een zelfgemaakt cadeautje wordt gewaardeerd maar misschien is het leuk om een kleine extra te geven. Zoals een lekkere smoothie of milkshake!

doenkids moederdagshoot56

Ook altijd handig: een doos met tissues. Helemaal lief als de doos versierd is door je eigen kleine snotneus!

doenkids moederdagshoot86

Een gezond en lekker cadeautje is een potje tuinkers. Als de tuinkers op is kun je het steeds opnieuw gebruiken, want zo’n potje is veel te lief om weg te gooien!

doenkids moederdagshoot79

Of misschien heeft mama wel allemaal tegoedbonnen verdiend. De bonnen kun je vinden in het e-book of je kunt ze zelf ontwerpen.

doenkids moederdagshoot70

Zomaar wat ideetjes uit het e-book. Veel plezier ermee!

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Categorieën

Nieuwste posts

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.