Graffiti workshops voor de BSO

Echt supercool!

Onlangs was er bij ons in het dorp een feestelijke opening van een nieuwe basisschool. Er waren ontzettend veel activiteiten voor de kinderen georganiseerd. De grootste aantrekkingskracht had de workshop van Dave Taihuttu uit IJsselmuiden. Samen met de kinderen maakte hij enorm leuke graffiti’s. De kinderen konden hun eigen naam leren spuiten en dit mee naar huis nemen. Direct deed dit bij mij een belletje rinkelen. Hoe leuk zou dit zijn als naschoolse activiteit op de BSO?!

Schermafbeelding 2017-02-07 om 12.18.02

Workshops voor de BSO

In gesprek met Dave bleek dat we met dezelfde gedachten speelden. Dave is onlangs gestopt met zijn opleiding aan de PABO omdat hij toch besloot meer met zijn creativiteit te willen gaan doen. De combinatie van het werken met kinderen maakt de graffiti extra leuk. Daarom organiseert hij nu al regelmatig kinderfeestjes en verzorgt workshops voor basisscholen. In de vakantieperiodes of gewoon in de schoolweken is hij nu ook voor de kinderopvang beschikbaar. Je krijgt eerst wat uitleg over de techniek en oudere kinderen leren ook wat meer over het ontstaan van graffiti. Daarna gaan ze zelf aan de slag!

Schermafbeelding 2017-02-07 om 12.31.42

Wat kost het?

Zou jij op je BSO ook zo’n workshop willen aanbieden? Dave reist door heel Nederland. Een workshop voor 10 kinderen is al boekbaar voor €175,- incl. BTW, excl. reiskosten. Dave zorgt voor de verf, de BSO moet zelf voor een doek zorgen waarop gespoten mag worden en een ruimte die afgedekt is met plastic. Je kunt werken op een canvasdoek maar ook een goedkope houten triplexplaat van de bouwmarkt is prima. Houd wel een lekker groot formaat aan. Ruim 1 meter bij 1.80 adviseert Dave. Daarnaast is het belangrijk dat ieder kunstwerk rechtop tegen de muur gezet kan worden tijdens het spuiten, want als je het neerlegt op de vloer dan kun je echt niet lekker spuiten. Daar moet je qua ruimte natuurlijk wel even rekening mee houden.

Iedereen mag meedoen maar kinderen vanaf 7 jaar kunnen zelf echt goed de spuitbus hanteren. Jongere kinderen hebben die kracht nog niet en moeten dan terugvallen op het werken met penselen. Dave helpt dan natuurlijk ook met het maken van een coole graffiti look dus ieder kind gaat met een mooi kunstwerk naar huis.

Maatwerk?

Wil je misschien jouw BSO voorzien van een coole graffitilook? In overleg maakt Dave ook een ontwerp op maat.

Schermafbeelding 2017-02-07 om 12.33.52

Boeken?

Boek je workshop rechtstreeks bij Dave, zijn contactgegevens staan op de site. Wil je meerdere dagdelen boeken of grotere groepen? Dan ontvang je een offerte op maat. IMG_4464

 

http://www.davetaihuttu.nl/

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Categorieën

Nieuwste posts

DoenKids is onderdeel van

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.