Een zeepflesje met eigen foto voor Vaderdag!

Binnenkort is het weer Vaderdag! En daar hoort natuurlijk een leuk cadeautje bij. Wat dachten jullie van een zeepfles met daarin je eigen foto?

Toen ik deze opdracht kreeg, was ik meteen enthousiast. Wat een leuk idee! Voordat ik de activiteit met de kinderen van de BSO zou gaan doen, wilde ik alles eerst even zelf uittesten. Ik kocht transparant papier en printte Boris (mijn kat) uit zoals beschreven stond in de instructie.

Hmmm.. zou dat wel goed gaan? Ik knipte Boris uit, rolde hem op en stopte mijn lieftallige kater in het flesje. Tatadada!! Wauw echt leuk! Mijn Boris in een zeepflesje! Maar al snel zag ik dat de inkt begon uit te lopen en Boris begon steeds meer op een verzopen kat te lijken :D. Omdat dat er niet zo gezellig uit zag ben ik toch maar op zoek gegaan naar een betere methode. Zo zie je maar weer dat het goed is om ook altijd je eigen creativiteit te gebruiken ook al staat er duidelijk beschreven wat je moet doen. Gelukkig kwam alles (net als Boris) weer op zijn pootjes terecht en kan ik jullie nu blij maken met deze leuke Vaderdag knutsel voor jong en oud!

Hieronder kan je een PDF’je met de stap voor stap uitleg van de knutsel downloaden. Veel plezier!

[vc_button title=”Download de knutsel >” href=”https://www.doenkids.nl/wordpress/wp-content/uploads/2015/05/vaderdag-zeepflesje.pdf” color=”button_green” icon=”none” target=”_blank” width=”1/1″ last=”last”]

Tot snel!

Xx Samira

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.