DoenKids en KidsKonnect samen verder

Via deze weg wil ik graag alle klanten van DoenKids vertellen waarom ik voor deze stap gekozen heb, want na bijna 9 jaar als zelfstandig ondernemer is het een grote stap om er voor te kiezen je eigen bedrijf te verkopen.

Toen ik afgelopen december door Peter Baars (commercieel directeur KidsKonnect) werd benaderd om met DoenKids aan te sluiten bij KidsKonnect dacht ik eerst: “een eer dat je het vraagt, maar dat gaan we niet doen”. Maar toen ik er langer en beter over nadacht begon ik vooral de kansen en de mogelijkheden te zien. Ik ging nadenken over hoe we samen een veel sterker product zouden kunnen maken dan ieder voor zich. Toen dat idee steeds meer vorm begon te krijgen en ik in gesprekken met de directie van KidsKonnect ontdekte dat we daar hetzelfde over dachten, heb ik besloten de stap te zetten en samen met KidsKonnect verder te gaan. Sinds maandag is het dan zo ver: DoenKids hoort nu bij KidsKonnect! Ik kijk er ontzettend naar uit om samen met het voltallige enthousiaste DoenKids team verder te bouwen aan ons aanbod van activiteiten en het ontwikkelen van nieuwe producten. Graag dragen wij bij aan een nog betere invulling geven aan de slogan “taking care of childcare”.

Hieronder kun je het persbericht lezen we in alle media delen.

WhatsApp Image 2021-03-16 at 09.05.03
Alex kijkt toe hoe Trudy haar handtekening zet
Een toast bij BB Capital

DoenKids en Jibbie

KidsKonnect breidt bedrijfsactiviteiten uit door overname

Met trots maken wij bekend dat DoenKids en Jibbie per 15 maart onderdeel zijn geworden van KidsKonnect. Hiermee zetten we de volgende stap om de dienstverlening aan klanten verder uit te breiden en de kinderopvangbranche nog beter te ondersteunen middels pedagogische content, kant-en-klare activiteitenprogramma’s en een boekingstool voor activiteiten. DoenKids staat in de marktbekend als een uniek concept en sluit naadloos aan bij KidsKonnect.

DoenKids en KidsKonnect hebben al een jarenlange intensieve samenwerking en dit resulteert er in dat deze software combinatie veel gebruikt wordt in de markt. Dankzij de integratie van beide pakketten zijn klanten in staat hun activiteitenaanbod eenvoudig te delen met ouders. De diensten van KidsKonnect en DoenKids zullen verdergaand integreren waarbij het mogelijk wordt het brede activiteitenaanbod van DoenKids te combineren met het kindvolgsysteem van KidsKonnect. Zo wordt het mogelijk om gericht activiteiten te plannen die aansluiten bij de ontwikkeling van het kind.

WhatsApp Image 2021-03-16 at 09.05.09

KidsKonnect

Met ruim 25 jaar ervaring is KidsKonnect de softwarespecialist voor de kinderopvang. KidsKonnect biedt slimme, innovatieve en  flexibele planning- en communicatiesoftware voor iedereen betrokken bij de kinderopvang. KidsKonnect is het bedrijf achter de producten KidsKonnect, KidsVision, Flexkids, Konnect, Kocon en The Nanny.

Samen sterker

Trudy van Iwaarden, oprichter van DoenKids, voegt zich bij het managementteam van KidsKonnect. Zij zal aan het hoofd staan van de afdeling Educational Services, waar zij met het voltallige team van DoenKids verder zal werken aan het doorontwikkelen van de huidige platformen.

DoenKids is volledig complementair aan KidsKonnect. De samenwerking draagt enorm bij aan de missie ‘taking care of childcare’.Peter Baars, commercieel directeur van KidsKonnect vertelt: “Wij hebben ons tot doel gesteld de kinderopvang maximaal te ondersteunen, zodat zij focus kan hebben op waar het echt om gaat; de kinderen. Inmiddels gaan onze ambities nog een stuk verder en willen we met onze software ook een actieve bijdrage leveren aan de toegevoegde waarde die de kinderopvang speelt bij de ontwikkeling van jonge kinderen. Het toevoegen van DoenKids en Jibbie aan ons aanbod is daarin een belangrijke stap.”

Trudy van Iwaarden vult aan: “Als moeder van vier, weet ik hoe belangrijk het is dat kinderen een fijne tijd hebben op de opvang. Met DoenKids en Jibbie maken wij dit mede mogelijk. Het samenvoegen van onze bedrijven biedt zoveel meer mogelijkheden voor kinderen, medewerkers en ouders. Ik kijk er naar uit om dit verder uit te bouwen.”

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content

Categorieën

Nieuwste posts

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.