BSO activiteiten in mei – tips voor de kinderopvang

We bieden iedere maand een activiteitenkalender aan boordevol tips met passende activiteiten voor die maand. Alle activiteiten staan in DoenKids. Het is een interactieve PDF: superhandig! Als je klikt op de activiteit ga je vanzelf naar het bijbehorende draaiboek. Je moet dan wel ingelogd zijn in DoenKids. In de blog lichten we een BSO activiteiten voor mei uit, download de kalender voor meer inspiratie. 

Bij elke activiteit wordt met behulp van een symbool aangegeven wat voor soort activiteit het is. Dit zijn de DoenKids soort activiteiten: eten en drinken, creatief, sport & spel, muziek, dans & drama, techniek & proefjes, natuur en media. Wil je meer weten over DoenKids BSO activiteiten? Kijk dan hier voor meer informatie. 

In deze maandelijkse blog worden er een aantal activiteiten uitgelicht, maar voel je gerust vrij om zelf op onderzoek uit te gaan en zelf op de activiteiten te klikken die passen bij jullie BSO. 

Benieuwd naar de activiteitenkalender van april? Klik dan hier.

Voorbeeld BSO activiteiten mei

Vrijdag 7 mei: Creatief – Kopje koffie voor mama
Klik hier om naar de activiteit toe te gaan.

Op zoek naar een leuk (last minute) moederdagcadeautje? Maak dan een kopje koffie voor een momentje rust! Dat heeft mama toch wel verdiend? Je kunt dit kopje zelf inkleuren en in elkaar zetten.

Dinsdag 11 mei: Media – De Prank Show
Klik hier om naar de activiteit toe te gaan.

Weet jij wat pranks zijn? Het zijn plagerige grapjes waar je van in de war kan raken. Tijdens deze activiteit maken jullie pranks, voeren jullie deze uit en filmen jullie dit. Dat wordt lachen! Wie ga jij voor de gek houden?!

Dinsdag 18 mei: Creatief – Lentebloemen kunst
Klik hier om naar de activiteit toe te gaan.

Wat groeit en bloeit er allemaal om ons heen? Is het onkruid? Alle bloemen, planten, struiken, grassprieten, takken en noem maar op: wij zien het als kunst!

Woensdag 19 mei: Eten en drinken  – Gezonde slush puppies
Klik hier om naar de activiteit toe te gaan.

Al eens ooit zelf slush puppies gemaakt? Het is echt supersimpel en veel gezonder dan de variant van de ijssalon of de kermis. Maak de drankjes af met een kleurrijk rietje en je hebt een vrolijk en lekker drankje.

Download hier de activiteitenkalender

Wil je alle BSO activiteiten voor mei zien? Je kunt de complete activiteitenkalender voor mei hier downloaden! Of bekijk de kalender direct in DoenKids en plan het in.

Iedere maand zal er een nieuwe blog verschijnen met een nieuwe BSO-activiteitentipkalender. Kun je niet wachten op nieuwe ideeën? Neem dan zelf een kijkje in de database van DoenKids! Deze staat boordevol inspiratie.

Nog geen abonnement? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar info@doenkids.nl of bel 085-0656657.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Categorieën

Nieuwste posts

DoenKids is onderdeel van

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.