BSO activiteiten in april – tips voor de kinderopvang

We bieden iedere maand een activiteitenkalender aan boordevol tips met passende activiteiten voor die maand. Alle activiteiten staan in DoenKids. Het is een interactieve PDF: superhandig! Als je klikt op de activiteit ga je vanzelf naar het bijbehorende draaiboek. Je moet dan wel ingelogd zijn in DoenKids. In deze blog lichten we BSO activiteiten voor april uit, download de kalender voor meer inspiratie. 

Bij elke activiteit wordt met behulp van een symbool aangegeven wat voor soort activiteit het is. Dit zijn de DoenKids soort activiteiten: eten en drinken, creatief, sport & spel, muziek, dans & drama, techniek & proefjes, natuur en media. Wil je meer weten over DoenKids BSO activiteiten? Kijk dan hier voor meer informatie. 

In deze maandelijkse blog worden er een aantal activiteiten uitgelicht, maar voel je gerust vrij om zelf op onderzoek uit te gaan en zelf op de activiteiten te klikken die passen bij jullie BSO. 

Benieuwd naar de activiteitenkalender van maart? Klik dan hier.

Voorbeeld BSO activiteiten april

Donderdag 1 april: Creatief – Moppentrommel maken

Klik hier om naar de activiteit toe te gaan.

1 April, kikker in je bil! De dag vol grappen, grollen en gekkigheid is weer aangebroken. Maak samen een moppentrommel en stop hier jullie beste grappen in. Dat is toch geweldig om op de groep te hebben staan?! Niet alleen op 1 april, maar het hele jaar door kunnen jullie deze trommel gebruiken.

Vrijdag 2 april: Ontdekken, techniek en proefjes – Paasei raketten

Klik hier om naar de activiteit toe te gaan.

Heb je al eens paaseieren gelanceerd? Ga er maar niet te dichtbij staan, want deze paaskuiken-raketten schieten zo de lucht in! Je kunt dit vaker herhalen. Het is namelijk te gek om te zien.

Donderdag 15 april: Eten en drinken  – Fruitpizza

Klik hier om naar de activiteit toe te gaan.

Fruit en pizza klinkt misschien als een vreemde combinatie, maar dat is het niet. Maak een bodem van deeg en beleg de pizza met de heerlijkste soorten vers fruit. Echt een aanrader!

Dinsdag 27 april: Spel – Hoe goed ken jij de koning?

Klik hier om naar de activiteit toe te gaan.

Weet jij welke dieren Koning Willem-Alexander heeft? Of hoe onze kroonprinses heet? Test je kennis over ons koningshuis en verdien extra punten als je het volkslied kent! Hét ideale spel tijdens Koningsdag.

Download hier de activiteitenkalender

Wil je alle BSO activiteiten voor april zien? Je kunt de complete activiteitenkalender voor april hier downloaden! Of bekijk de kalender direct in DoenKids en plan het in.

Iedere maand zal er een nieuwe blog verschijnen met een nieuwe BSO-activiteitentipkalender. Kun je niet wachten op nieuwe ideeën? Neem dan zelf een kijkje in de database van DoenKids! Deze staat boordevol inspiratie.

Nog geen abonnement? Neem dan contact met ons op! Stuur een mail naar info@doenkids.nl of bel 085-0656657.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Categorieën

Nieuwste posts

DoenKids is onderdeel van

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.