Blog categorie: Creatief

Creatief
Hanna Roos

Christelijke activiteiten voor Pasen

Dit jaar staat het eerste weekend van april in het teken van Pasen. Hoe vier jij Pasen op het kinderdagverblijf of op de BSO? In deze blog geven we een aantal tips voor als je werkt op een christelijke kinderopvang óf als je activiteiten wilt aanbieden rondom het christelijke paasfeest. En als extra kun je twee activiteiten gratis downloaden.

Lees verder »
Creatief
Neridda Harsevoort

Dag van de PM-er en gastouder: je bent briljant!

Donderdag 17 september 2020 is het de Dag van de PM-er en gastouder. Het is dé dag om deze helden eens flink in het zonnetje te zetten. In deze blog geven wij je een leuke do-it-yourself om te maken voor jullie PM-er of gastouder.

Lees verder »
Creatief
Neridda Harsevoort

Maak een minibibliotheek

Hebben jullie ze wel eens gezien, die kleine boekenkastjes langs de weg? Hier mag je boeken uithalen en omruilen voor andere. In deze blog lees je hoe je deze mini bibliotheek zelf maakt. Lezen wordt een feestje!

Lees verder »
Creatief
Birgit Kroeze

Stempelen met bladeren!

Het is herfst! De bladeren vallen van de bomen en het mooie zomerweer maakt plek voor de herfstachtige dagen. Heerlijke tijd om samen na een

Lees verder »
Creatief
Trudy van Iwaarden

Oud en nieuw aftelklok

De laatste minuten van het jaar zijn altijd super spannend, toch? Je kijkt allemaal hoe de laatste seconden wegtikken en telt hardop af: “5, 4,

Lees verder »
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Categorieën

Nieuwste posts