Advies nodig over gezonde voeding in de kinderopvang?

En dan mag je ineens een blog gaan schrijven wat duizenden mensen zullen lezen.. Normaliter vind ik spreken voor een groep niet zo spannend, maar zo’n groot publiek waarvan je niet direct de reactie kunt zien is wel even wat anders.

Even voorstellen

Ik zal beginnen met mijzelf voor te stellen. Een ‘Lingo-praatje’ zoals ik het noem (naam, leeftijd, hobby’s) is aan mij niet besteed. Omdat ik een zoontje van anderhalf heb en daarnaast een baan in loondienst bij de overheid én een eigen bedrijf, heb ik namelijk weinig tijd voor hobby’s. Wel ga ik 2 á 3 keer per week naar de sportschool en besteed ik natuurlijk tijd aan mijn gezin, vrienden en familie.

Maar goed, omdat het anders zo onpersoonlijk is en ik daar niet van hou bij deze dan toch mijn naam en wat meer over mijzelf: Claudia van Asselt, gewichtsconsulente met als specialisatie Voeding voor kinderen. Ik heb een eigen bedrijf genaamd Cravings Gewichtsconsulent, zie www.cravings-gewichtsconsulent.nl. Op de Facebookpagina van Cravings Gewichtsconsulent hou ik je op de hoogte van nieuwtjes en ontwikkelingen. Ik geef hoofdzakelijk workshops aan ouders en leid(st)ers/leerkrachten van KDV’s, BSO’s en scholen omtrent gezondere voeding voor kinderen en kan tevens meedenken over voedselbeleid. Door Trudy van DoenKids werd ik uitgenodigd om regelmatig een blog te schrijven over kinderen en voeding. Deze kans heb ik uiteraard met beide handen aangepakt en dat brengt mij nu hier.

Wat kun je van mij verwachten?

De komende tijd zal ik verschillende onderwerpen op het gebied van voeding voor kinderen ter sprake brengen. Ik doe dat op een eerlijke, realistische en humorvolle (vind ik zelf) manier. Een blog moet in mijn ogen niet te zwaar zijn, maar ik vind het wel belangrijk om ook gevoelige onderwerpen aan te kunnen snijden.

Uiteraard sta ik open voor feedback van jou als lezer en hoor ik graag welk onderwerp jij zelf besproken wil zien. Heb je een vraag omtrent de voeding van je kindje? Stuur me dan een berichtje via de Facebookpagina van Cravings Gewichtsconsulent, dan kan ik hem snel beantwoorden of wijd ik er misschien zelfs een blog aan! Benieuwd naar mijn eerste blog? Lees deze hier.

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Categorieën

Nieuwste posts

DoenKids is onderdeel van

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.