Aan de bak op donderdag 20 oktober 2016!

Op donderdag 20 oktober kunnen BSO’s in heel Nederland aan de bak voor het goede doel! SOS Kinderdorpen organiseert op deze dag in samenwerking met Dr. Oetker een speciale actiedag voor kinderen van SOS basisschool in Ivoorkust. Via de actie website kun je een gratis Cupcake Bakpakket aanvragen. Zorg dat je er snel bij bent want op = op!_JLF2283 500

 

Wat kun jij doen met je BSO?

Jullie bakken, versieren én verkopen heerlijke cupcakes. Die kun je bakken van het pakket maar natuurlijk kun je er zelf ook de ingrediënten voor aanschaffen. Op de actie site staan wat versier- en verkooptips. Maak vooraf ook posters samen met de kinderen om de aandacht op de actie te vestigen. Op 20 oktober is de verkoopdag. Hoeveel cupcakes kun je met jouw BSO verkopen?

_JLF2851

Heel handig betalen via SMS

SOS Kinderdorpen heeft een heel handig systeem opgezet waarbij je via SMS de cupcakes kunt laten betalen. Ideaal dat jij op jouw BSO je dus geen zorgen hoeft te maken over wisselgeld e.d. Iedere vader of moeder of andere belangstellende die een lekkere cupcake wil kopen kan dat via SMS betalen.

Waar gaat het geld naar toe?

Met de opbrengst, die door Dr. Oetker wordt verdubbeld, help je de kinderen van de SOS basisschool in Aboisso, Ivoorkust. Schoolboeken, krijtjes voor het schoolbord, schriften en pennen, het salaris van de juffen en meesters en het onderhoud van de klaslokalen.

Meer info over SOS Kinderdorpen

Wil je meer weten over de SOS Kinderdorpen waar wordt gezorgd voor kinderen die de zorg van hun ouders kwijt zijn? Op hun website lees je hier meer over. In deze dorpen worden de kinderen omringd door vertrouwen en respect. Zo kunnen ze herstellen van wat ze hebben meegemaakt en opgroeien tot zelfstandige, verantwoordelijke volwassenen.

Logo_AanDeBak-dag_2016_rgb

 

Deel deze post

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email

Gratis demo

Vraag via onderstaand formulier een gratis demo aan of per telefoon en dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.